کمی درباره ما

ما برای دفاع از حقوق قانونی شما راهی خواهیم یافت یا همون شعار خودتون که در این قسمت قرار داده بودید

از سال ۱۳۹۰ در کنار شما بودیم و هستیم

تخصص بیشتر به چه سمتی هست؟

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

برخی تخصص ما

حقوقی 95%
ملکی 90%
خانوادگی 78%
0
تعداد وکلای ما
0
پرونده حقوقی
0
پرونده
0
به نتیجه رسیده
سوالات متدا.ل

Commercial law firm with a to innovation

سرقفلی به سه صورت: اختیاری، قهری یا قضایی قابل انتقال است. فقط شخصی می‌تواند سرقفلی را به صورت اختیاری منتقل کند که در عقد اجاره حق انتقال سرقفلی به وی داده شده باشد یا مالک خارج از عقد اجاره، اجازه انتقال سرقفلی را به مستاجر داده باشد.
انتقال قهری، انتقال غیر ارادی است، یعنی مالک سرقفلی فوت می‌کند و حق سرقفلی به صورت قهری به وراث وی منتقل می‌شود و وراث، مالک سرقفلی می‌شوند.
 اما اگر مالک سرقفلی حق انتقال نداشته یا مالک، با انتقال سرقفلی موافق نباشد، مالک سرقفلی ناگزیر است به دادگاه مراجعه کرده و مجوز انتقال سرقفلی دریافت نماید، به این انتقال سرقفلی، انتقال قضایی گویند.

اغلب دعاوی ابطال سند رهنی در مواردی است که شخصی با سند عادی ملکی را خریداری می‌کند و فروشنده ملک، پس از امضای مبایعه نامه، اقدام به رهن گذاشتن ملک می‌کند. در چنین حالتی خریدار می‌تواند، دادخواست ابطال سند رهنی ثبت نماید. از موارد دیگر طرح دعوای ابطال سند رهنی، زمانی است که شرایط قانونی قرارداد رهن از جمله شرایط اساسی صحت معامله رعایت نشده است.

ابطال و اصلاح سند مالکیت به ۲ صورت بدون حکم دادگاه و با حکم دادگاه صالح امکان پذیر است. دعوای اصلاح یا ابطال سند مالکیت، در مواردی طرح می‌شود که سند مالکیت برخلاف اصول قانونی صادر شده یا سند مالکیت مخل حقوق دیگران است، همچنین در موارد اشتباه در عملیات تفکیک،در فرایند ثبت دعوای اصلاح یا ابطال سند مالکیت طرح می‌گردد

از نظر قانون طلاق در اختيار مرد است و نمي توان او را به طلاق مجبور کرد مگر در مواردي که قانون معين کرده باشد
به علت سوء رفتار مرد يا وجود عسر و حرج يا به علت عجز شوهر از دادن نفقه يا خودداري او از پرداخت نفقه و عدم امکان اجراي حکم دادگاه به الزام شوهر به دادن نفقه.
خانمي که شوهرش چهار سال تمام مفقودالاثر باشد در اين موارد است که دادگاه بدون رضايت زوج صيغه طلاق را جاري مي کند.

پروانه زناشویی مجوز دولت ایران برای ازدواج زن ایرانی با تبعه خارجی است. این پروانه در صورتی صادر می‌شود که مرد خارجی، مسلمان باشد و قوانین کشور متبوع مرد، ازدواج با زن ایرانی را به رسمیت بشناسد.

یکی از اصلی ترین تفاوت هایی که در ازدواج دائم و موقت وجود دارد بحث مهریه است. در ازدواج موقت تعیین مهریه ضروری است و اگر مهریه تعیین نشود ازدواج باطل می باشد. اما در ازدواج دایم لزومی به تعیین مهریه وجود ندارد و بدون مهریه نیز ازدواج مورد قبول است .

تیم ما در وبسایت ندای وکیل

کارشناسان و وکلای ما

ندا حسنی

ندا حسنی

وکیل پایه یک دادگستری

سمیه فاضلی

وکیل پایه یک دادگستری

کارشناس ارشد حقوق جزا

مژگان ساده

وکیل پایه یک دادگستری

کارشناس ارشد حقوق خصوصی دانشگاه خوارزمی